För ett fritt internet

Mullvad tror på ett fritt internet. Fritt från massövervakning och censur. Fritt från försäljning av personlig data och myndigheter som bevakar varje klick du gör. Vi tror på ett fritt internet där alla har rätt till personlig integritet.

Mullvad VPN och Mullvad Browser är våra bidrag till motståndet mot dagens datainsamling. För att befria nätet från massövervakning.

Så påverkas du av massövervakningen

Internet har förvandlats till en plats där alla är konstant övervakade. Vilka konsekvenser kan det få för dig? Och vad kan datainsamlingen leda till om vi inte gör motstånd? Läs mer om hur dagens massövervakning riskerar att rasera fria samhällen.

Läs mer

Stoppa chat control

Under 2023 arbetar EU-kommissionen på lagförslaget chat control som innebär att samtliga EU-medborgare ska få all sin kommunikation övervakad och avlyssnad. Här kan du läsa mer om varför det är så viktigt att stoppa lagförslaget.

Läs mer

Compy

Anslut till internet via Mullvad VPN

När du ansluter till internet via Mullvad VPN ser vi till att all trafik till och från din enhet är starkt krypterad, även om du använder ett offentligt WiFi-nätverk på ett kafé eller ett hotell.

Behåll din personliga integritet

Vi sparar inga aktivitetsloggar, ber inte om några personuppgifter och uppmuntrar anonyma betalningar med kontanter eller någon av de kryptovalutor vi godtar. Din IP-adress ersätts med en av våra adresser, vilket garanterar att aktiviteten på din enhet och plats inte kopplas till dig.

Enkelt att använda

Det är lätt och snabbt att komma i gång med Mullvad - du behöver bara ladda ned och installera appen. Du behöver inte spendera tid på installationer eller registreringsprocesser. Vi har skapat Mullvad för att göra den så lätt att använda som möjligt.

Personlig integritet är en universell rättighet

Personlig integritet är nödvändigt i ett välfungerande samhälle eftersom det tillåter att normer, etik och lagar diskuteras och utmanas på ett säkert sätt. Utan personlig integritet är det inte möjligt för ett fritt och öppet samhälle att blomstra eller existera.

Det är därför vi erbjuder en VPN-tjänst som ser till att din onlineaktivitet, identitet och plats förblir privat för endast 5 €/månad.

Kom igång med Mullvad VPN

Generera ett kontonummer

Ett kontonummer är det enda du behöver för att ansluta till Mullvad VPN. Vi ber inte om e-postadress, telefonnummer eller andra personuppgifter.

Betala bara 5 €/månad

Ett fast pris på bara 5 € per månad för en personlig integritet som ger dig sinnesro. Om du inte är nöjd erbjuder vi 30 dagars återbetalningsgaranti.

043249077243

Ladda ned appen och sätt igång

Ladda ned Mullvad VPN-appen, ange ditt kontonummer och sätt igång. Använd ditt konto på upp till fem enheter.

043249077243

Bli en ninja på personlig integritet

Det finns ingen fristående lösning för att skydda din integritet på nätet. Det handlar istället om att ändra dina vanor och använda vissa verktyg. Läs vår guide.

Kom igång nu

Skapa konto